>

Welkom bij PHGV.BE!

Piet Hendrickx Grafisch Vormgever

PHGV.BE?

Piet Hendrickx Grafisch Vormgever. Of PHGV.
Kort en gemakkelijk...

Zo eenvoudig is het werken met een zelfstandig grafisch vormgever Wat u trouwens extra troeven biedt: zoals de korte communicatielijnen en de informele contacten.

Gedaan met een tijdrovende zoektocht door de ivoren torens met directeur, account- en trafficmanagers. En zo volgt u uw project eenvoudig op: van concept tot realisatie.

Op elk moment zijn de zaken helder. Het eindresultaat krijgt u binnen een meer dan redelijke termijn en helemaal zoals u het verwacht. En met respect voor uw budget.

Ondernemingen en organisaties van alle soorten en maten - uit de profit- of de non-profitsector - kunnen bij mij terecht.

Elk nieuw project krijgt mijn volledige aandacht om aan uw specifieke wensen en doelstellingen te voldoen.

CONTACT PORTFOLIO

there's no shortcut for greatness*creativity is the greatest rebellion*practice safe design: use a concept*

Waarvoor PHGV.BE?

Voor het ontwerpen van uw logo tot de uitwerking van uw volledige huisstijl. Van brochures, folders, affiches tot Digital Signage. Illustraties en websites... Kortom, het hele pakket.
Grafische Vormgeving

Een huisstijl verzorgen is meer dan een creatief logo op briefpapier of op je voertuig. Het gaat van visitekaartjes, omslagen, naambord of lichtbak op de voorgevel van uw pand. Of zelfs met digitale dragers in je pand. Het ontwerpen van folders, brochures, affiches, … in uw eigen huisstijl versterkt bovendien uw professioneel imago.

Illustraties

Illustraties in mijn tekenstijl tot technische tekeningen, infographics (een goede manier om (complexe) data of processen te visualiseren), …

U krijgt eerst een lijntekening/schets die we samen bespreken. Na de eventuele aanpassingen maak ik de tekening definitief op in 'Illustrator' of 'photoshop'. Na OK lever ik u een drukklaar document of verwerk ik de tekening in de lay-out van bv. uw affiche.

Web Design

Uw eigen en unieke website wordt op maat gemaakt volgens de wens van de klant. Speel uw boodschappen uit op Social Media zoals Facebook en Twitter en hiervoor worden de beelden op maat aangemaakt zodat u die zelf kan posten.

Laat uw huisstijl ook doorlopen in uw e-mails. Dit straalt professionaliteit uit!

Fotografie

Foto's van mijn reizen kunnen gebruikt worden voor redactioneel gebruik.

Met Panoramafotografie of 360°-fotografie kan je je toonzaal of winkel virtueel laten bezoeken op je website.

Betalen met RES!

Ik aanvaard RES als betaalmiddel. RES is een officiële, legale munt (1 RES = 1 EUR). Het RES-netwerk heeft als bedoeling de lokale economie te ondersteunen door klanten aan te moedigen naar plaatselijke handelaren en ondernemers te gaan voor hun diensten. Het RES-bedrag is samen te bepalen.

Open je rekening bij RES!

Vermeld dat u in contact bent gekomen via RES-handelaar: PHGV.BE

Contact PHGV.BE


Piet Hendrickx - Rillaarsebaan 41, 3200 Gelrode (Aarschot)
gsm 0495 642 741 - e-mail PHGV.BE


* verplicht in te vullen!
Uw naam*:

Uw e-mail*:

Onderwerp*:

Uw vraag / boodschap*:

Ik ben geen robot*:

error: Alert: Content is protected !!
Secured By miniOrange